ANTALYA'da 3 kilometre uzaklıktaki bahçesine gitmek için evden ayrılan ve kendisinden 1 gün boyunca haber alınamayan 77 yaşındaki Hakkı Turan, arama kurtarma köpeğinin de görevlendirildiği 50 kişilik jandarma ekibi tarafından çalılıkların arasında uyurken bulundu.
Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'ne bağlı Köprülü Köyü'nde oturan Hakkı Turan, cuma günü saat 16.00 sıralarında 3 kilometre uzaktaki bahçesine gitmek üzere evinden çıktı. Bir daha haber alınamayan Turan'ı aramak için aile ve yakınları seferber oldu. Aile dün saat 11.00'e kadar süren aramalar sonucunda bulunamayan yaşlı adam için jandarmaya başvurdu.
Yaşlı adamı bulmak için Antalya Jandarma Komutanlığı'na bağlı 50 kişiden oluşan ekip ve 2 komando timi bölgeye sevk edildi. Ayrıca Konya Jandarma Komutanlığı'ndan arama kurtarma köpeği görevlendirildi. 5 kilometre çapındaki alanda aranan Hakkı Turan, birkaç saat sonra çalılıkların arasında yatarken bulundu. Açlık ve susuzluk nedeniyle yorgun düşen yaşlı adam, en yakın hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Kısa sürede taburcu edilen Hakkı Turan, kendisini bulan jandarma ekiplerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI