Yarından itibaren yurt genelinde sıcaklıklar 4 derece birden düşecek. Son bir haftadır yüzünü gösteren güneş yarın yani 5 Mart Perşembe gününden itibaren yerini kara bulutlara bırakacak.

Haftasonu ise sıcaklık hissedilir derece azalacak ve kış değerlerine gerilecek. İstanbul'da kar yağışı görülmeyecek ama Doğu bölgelerde 14 ve 15 Mart'ta  kar yağışı zaman zaman etkili olacak.
YARINA AMAN DİKKAT!
İstanbul'da yarın hava sıcaklıkları aniden düşecek.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) de hafta sonu için, ''Dikkat! Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecelerde azalarak kış değerlerine gerileyecek'' uyarısında bulundu.
YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile İstanbul, Bursa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öğleden sonra Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.