'Yakalandı' Denilen FuatAvni Tweet Attı
Twitter'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fuat Avni'nin dün gece yarısı saat 03:00'te yapılan operasyonla yakalandığı iddia edilmişti."Yakalandı" denilen Fuat Avni bugün tweetler atmaya devam etti.
İşte Fuat Avni'nin attığı o tweetler:
NELER YAŞANMIŞTI
Fuat Avni hesabını yönettiği iddia edilen 10 kişi dün akşam yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Başbakanlık ek binasında yapılan operasyonda gözaltına alınanlardan 9'unun bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendis olduğu ortaya çıktı. Bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor. GazeteciNevzat Çiçek, bu görevlinin Akif Mustafa Koçyiğit olduğunu belirtirken "Yakalanan Fuat Avni değil Fuat Avni'ye bilgi sızdıranlar" ifadesini kullandı.
Gazeteci Nevzat Çiçek ise şu mesajları Twitter'dan paylaştı:

10 KİŞİ GÖZALTINDA
Twitter'daki 'fuatavni' hesabına yönelik gözaltılar gerçekleştirildi. Toplam 10 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.
İddialara göre İstanbul Emniyeti tarafından Başbakanlık ek binasında operasyon yapıldı..
İlk bilgilere göre gözaltına alınan 9 kişi bilgisayar sistemleri üzerinde çalışan mühendis.
Bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta, veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor.
Haberin ardından Fuat Avni'nin hesabından uzun süre tweet atılmadı. Dün 22.46'da "Bu hikayenin sonu asla unutulmayacak" yazdıktan sonra 16 saat boyunca sessiz kaldı. Bugün 14.51'de ise "Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım" ifadesini kullandı.