Van'da, billboard ve üst geçitlere, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepkiyi dile getiren afişler asıldı.

Kentin birçok caddesi ve sokağındaki üst geçit ve billboardlarda yer alan afişlerdeki "Biz milletiz Türkiye'yi darbeye, teröre yedirmeyiz" mesajına vatandaşlar da destek verdi.

Vatandaşlardan Vahit Şimşek, yaptığı açıklamada, milletin hiçbir şekilde darbeleri kabullenmeyeceğini belirterek, bundan sonra asla bu girişimlerin yaşanmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Terör örgütlerinin sonunun geldiğini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Ülkemizde 15 Temmuz'da hiç hoş olmayan bir hadise yaşandı. Milletin meydanlara inerek hem iradesine hem de vatanına sahip çıkması, 'Hep yanınızdayız' diyen ama hiç yanımızda olmayan tüm ülkelere verilecek en güzel cevaptır. Demokrasi nöbetlerinin biraz daha devam etmesi gerekiyor. Sonuna kadar alanlarda olmalıyız. Bugün Van'da da FETÖ ve diğer terör örgütlerine tepki olarak asılan bu afişler hep asılmalı ve devam etmelidir. Milleti bu duruşuyla FETÖ'ye dersini verdi ve vermeye devam edecek."