Erdoğan Cuma namazını Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camisi’nden kıldı. Erdoğan için çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

İHA’NIN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ DAKİKALARDA GÖKTAŞ MAKAM ARACINA BİNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma namazından çıktığı dakikalarda TSK’nin Suriye sınırında bir hava aracını düşürdüğü bilgisi geldi. Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş Erdoğan camiden ayrılırken makam aracına bindi. Erdoğan’a son gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 15:00’de Asya - Pasifik Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi Kapanış Oturumuna katılması ve buradaki konuşmasında bu gelişmeyle ilgili değerlendirmede bulunması bekleniyor.

UZAKTAKİ KAMERA

Basın mensupları ve onlarca kamera Erdoğan’ın peşindeydi.

Ancak uzaktaki tanımlanamayan bir kamera güvenlik güçlerinin dikkatini çekti. Camiye hakimGümüşsuyu tarafındaki yüksek binalardan birinin en üst katında pencere açıktı. Pencereden profesyonel bir kamera da camiye yönelmişti. Bir iki bina yanında da Özel Harekat Polisi çatıda önlem almıştı. Çok geçmeden merak uyandıran bu kameranın çekim yaptığı yerin uluslararası bir basın kuruluşunun bürosu olduğu öğrenildi.