Kısmetse Olur evinden kovulan Tolga Kulakçı gece kulubünde bir genç kızla sarmaş dolaş görüntülendi. Tolga Kulakçı görüntülerdeki genç kızın çok yakın arkadaşı olduğunu iddia etti. Ancak bu durumm Tolga Kulakçı'yı kurtaramadı. Peki kimdir Tolga Kulakçı diskalifiye ettiren görüntülerde neler var? 
Kısmetse Olur evinin en kavgacı ismi olan Tolga Kulakçı mankenlik yapıyor. Kısmetse Olur evine kısa yoldan şöhret için katılan Tolga Kulakçı aslen İzmit'li.
tolga kulakçı kim ile ilgili görsel sonucu


tolga kulakçı kim ile ilgili görsel sonucu



TOLGA KULAKÇI GECE KULUBÜ GÖRÜNTÜLERİ


Tolga Kulakçı'yı Kısmetes Olur evinden attıran görüntüler bir gece kulubünde çekildi. Seda Akgül görüntüleri yayınlayarak Tolga Kulakçı'yı şoke eden kararı açıkladı. "Damat adayımızın gece kulüplerinde kimseye sarılmasını istemiyoruz" diyen Seda Akgül, Tolga'ya kapıyı gösterdi.

Tolga Kulakçı gece kulübünde çekilen sarmaş dolaş görüntülerini görünce fena halde bozuldu. Tolga Kulakçı görüntülerdeki genç kızın çok yakın bir arkadaşı olduğunu öne sürdü. 

TOLGA KULAKÇI DİSKALİFİYE OLDU

Tolga Kulakçı'nın görüntüleri evde bomba etkisi yarattı. Damat adayları diskalifiye olayını ilk duyduklarında bunun şaka olduğunu sandılar. 
Seda Akgül yarışmacıya 'vedalaş' deyince işin ciddiyeti anlaşıldı. İşte Tolga Kulakçı krizinin görüntüleri;


TOLGA KULAKÇI KİMDİR?
1992 doğumlu olan Tolga Kulakçı 24 yaşında. İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Kulakçı, mankenlik yapıyordu. Kısmetse Olur ile kısa yoldan şöhret olmaya çalışan Tolga Kulakçı 3 haftası geride kalan yarışmada her hafta ihtarlık bir kavgada rol aldı.tolga kulakçı kimdir kismetse olurİç çamaşırı defilelerinde boy gösteren Tolga Kulakçı, Gamze ile flört ediyordu.