Wall Street Journal'ın haberine göre; CNN ve Warner Bros gibi ünlü medya kuruluşlarının sahibi Time Warner, 80 milyar dolara AT&T'ye satıldı. ABD'nin en büyük GSM operatörlerinden olan AT&T yetkilileri ve Time Warner yetkililerinin satış işlemiyle ilgili resmi açıklamayı yarın yapması bekleniyor.
80 MİLYAR DOLARA AT&T'YE SATILDI
Batman ve Harry Potter filmlerinin, CNN televizyonun sahibi Time Warner şirketi, 80 milyar dolara AT&T'ye satıldı. Medya dünyasında deprem yaratan bu satış, teknoloji ve medya alanındaki en büyük anlaşma olarak tarihe geçti.
WARNER BROS, CNN TIME WARNER BÜNYESİNDE
Time Warner, film sektöründe, televizyonculukta ve video oyunlarında güçlü bir firma. HBO, CNN, TBS ve TNT gibi kanalların sahibi olan kurum, Harry Potter ve Batman serileriyle ünlenmiş Warner Bros'un da sahibi.
2014 YILINDA MURDOCH'TAN GELEN TEKLİFİ REDDETMİŞTİ
Time Warner'ın CEO'su Jeff Bewkes Rupert Murdoch'ın sahibi olduğu Twenty-First Century Fox'tan gelen 80 milyar dolarlık teklifi 2014 yılında reddetmişti.
Time Warner'a ait olan Warner Bros'un bugüne kadar en yüksek gişe hasılatı yapan filmi 2008 yılındaki Kara Şövalye oldu.