Fransız polisi ile saldırganlar arasında Paris'in kuzeydoğusu'ndaki otobanda kovalamaca yaşanıyor. Bütün dünya televizyonları canlı yayına geçti. Çok sıcak dakikalar yaşanıyor. Saldırganların yakalanmaları an meselesi. Kouchi kardeşler kendilerini kuşatan polislerle telefonla konuştu, 'Teslim olmayacağız, şehit olmak istiyoruz, ölmeye hazırız' mesajı yolladı... 

İçişleri Bakanı Dammartin-en-Goele'de şüphelileri bir fabrika binasında sıkıştırdıklarını açıklandı. 

Saldırganların saklandıkları baskı fabrikasında 10'dan fazla kişiyi rehin aldığı iddia ediliyor. 

La Figaro gazetesine göre şüphelilerle sıkı bir rehine pazarlığı yapılıyor. Şüphelilerle polis arasında çatışma çıktığı bir kişinin öldüğü ve yaralıların olduğu ileri sürüldü ama Paris savcılığı operasyonda bir kişinin öldüğünü yalanladı. 

Şüphelilerin kıstırıldıkları yerden havadan kaçma ihtimaline karşı 3 helikopter havadan takip yapıyor. Fransa'nın terörle mücadele için özel yetiştirilmiş 'Akıncılar' birlikleri devrede..

Operasyon bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şüphelilerin Cherif ve Said Kouachi kardeşler olduğu doğrulandı. Saldırgan kardeşler şu an kuşatma altında.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande "Bu saldırıyı gerçekleştirenler şu an yakalanmış değiller. Operasyon sürüyor. Bütün halka bir çağrısı yapıyorum. Hepimiz biraraya gelmeliyiz." dedi


Teröristler sıkıştırıldı... Polise 'ölmeye hazırız' mesajı yolladı...

Charlie Hebdo saldırısını düzenlediğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin aynı bölgede Peugeot marka bir aracı gasp ettikleri öğrenildi. Takip edilen İki şüphelinin saldırgan kardeşler olduğu öğrenildi.

Olay Charles de Gaulle havalimanına çok yakın bölgede yaşanıyor

90 bin polis ve asker yakalama operasyonuna katılıyor

Operasyon bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Kouachi kardeşler ABD'ye 'uçamazlar' listesinde olduğu ortaya çıktı

İngiltere istihbarat teşkilatı başkanı, Paris olayı ile ilgili daha büyük güçleri göreve çağırdı.

Çevredeki 3 ilkokul kapatıldı

Fransız halkı ve müslüman vatandaşlar diken üstünde bir an önce olayın sonuçlanmasını istiyorlar

FRANSA CUMHRUBAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande açıklama yaptı. Hollande "Bu saldırıyı gerçekleştirenler şu an yakalanmış değiller. Operasyon sürüyor. Bütün halka bir çağrısı yapıyorum. Hepimiz biraraya gelmeliyiz. Fransa her yerde barışı artırmak isteyen bir ülke. Saldırganları yakalamaya çalışıyoruz. " dedi.