Sultanahmet saldırısında da ismi geçen DHKP-C'li Elif Sultan Kalsen son olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlediği saldırıda öldürüldü.

ADI İLK SULTANGAZİ POLİS MERKEZİ'NE YAPILAN SALDIRIDA DUYULDU

Kalsen ilk olarak Sultangazi Polis Merkezi'ne yapılan ve bir polis memurunun öldürüldüğü saldırının ardından '9 canlı bomba aranıyor' haberiyle gündeme gelmişti.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Söz konusu olayın ardından Kalsen adliye önünde basın açıklaması yaparak "Bizi canlı bomba ilan ettiler. Bunun kaygısını yaşıyoruz. Bizi katletmek istiyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

GELEN SON BİLGİ İSE KAFALARI İYİCE KARIŞTIRDI

FoxTV'den Emre İzkübarlas'ın haberine göre; Taksim'de polise saldırı düzenledikten sonra kayıplara karışan Kalsen, onca güvenlik kamerası kaydına rağmen bulunamadı.

TAKİP BİR ANDA KESİLDİ!

Kalsen'in Balıkesir üzerinden Yunanistan'a kaçacağı söylendi. Kalsen'i uzaktan takibe alan istihbarat, takibi bir anda kesti ve Kalsen ortadan kayboldu. İstihbaratın elinden üst üste kaçan Kalsen İstanbul'daki eylem planını devreye soktu.

Kalsen son saldırısında hayatını kaybetti ama, istihbaratın elinden onu sürekli kaçırmış olması ise kafaları karıştırmaya yetti.