Terör ögütü PKK, Türkiye'nin son silahlı operasyonları sonrası iyice köşeye sıkıştı.


Sınır ötesinde Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyen teröristler sınır içinde huzuru bozacak eylemlere imza atıyor.


Güvenlik güçlerini sivil ya da ailelerinin yanında savunmasız yakalayan teröristler bu şekilde 5 asker ve polisimizi şehit etti.

Hakkari'de Adliye ve polis lojmanlarına saldırı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki adliye ve polis lojmanlarına teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olup olmadığının ise çatışmanın devam etmesi nedeniyle henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

PKK'lı teröristler Lice'de polis kaçırdı

Polis memuru Sedat Yabalak, ziyaret için gittiği Erzurum'dan dönerken, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı.

Erzurum'dan, görev yeri Şanlıurfa'ya gitmek üzere Bingöl üzerinden Diyarbakır'a gelen polis memuru Sedat Yabalak ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, yol kesen silahlı PKK'lı bir grup tarafından durduruldu. Yapılan kimlik kontrolünde polis olduğunu anladıkları Yabalak'ı yanlarına alan PKK'lılar, ailesini serbest bıraktıktan sonra dağlık alana götürdü.

Ailesinin haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda güvenlik güçleri, polis memuru Sedat Yabalak'ı kaçıran PKK'lıları yakalamak amacıyla operasyon başlattı.

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi Emniyet Müdürlüğü'ne akşam saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından roket atıldı.

Dicle ilçesi kırsal kesiminden akşam saatlerinde ilçe merkezine sızan bir grup PKK'lı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saat 20.00 sıralarında roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketler isabet etmezken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın ara sokaklarda devam ettiği bildirildi.

İstanbul'da Beylikdüzü polis merkezine silahlı saldırı!

Beylikdüzü'nde polis merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis merkezine iki kurşun isabet etti. Polis, saldırıyı gerçekleştiren otomobilin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.