Efsane golcü ve eski milli futbolcu Tanju Çolak 24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında uğradığı haksızlıklara sert tepki göstererek unutamadığı bir olayı anlattı.
Futbol camiasında kendisine karşı tavır alındığını ve dışlandığını söyleyen Çolak "bu kadar tepki alacak ne yaptım ben" diye isyan etti.
Milli Takım hocası olmasına rağmen Antalya’daki kursa gitmek için kendi imkanlarıyla uçak bileti aldığını ve uçakta bütün milli takım teknik direktör kadrosu ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un bulunduğunu belirtan Tanju Çolak yaşadığı olayı şu şekilde anlattı...
UÇAK DÜŞSÜN DE TÜRK FUTBOLU KURTULSUN DİYE DUA ETTİM
Bir baktım uçağa Metin Tekin ve Oğuz Çetin geldi. Arkasından Müfüt Hoca geldi. Sonrasında Fatih Terim geldi kafa sallayarak bir selam verdi. Uçağın kalkmasına beş dakika kala Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy geldi. Ne oluyor dedim? Allah canımı alsın uçak ininceye kadar düşsün diye dua ettim. Uçak düşsün diye dua etmediysem Allah benim canımı alsın. İçeri girip bu kadar tavır koyacak kadar ne yaptım. Uçak ne yazık ki düşmedi.Hayatta ilk kez ölmek istedim. Uçak düşsünde Türk futbolu kurtulsun diye dua ettim. Uçaktan indim, bekliyoruz. Bir araç geldi dördü bindi, beni davet etmediler. O araba geldi onları aldı gitti. A2 hocası olarak ben dışarıdan kaldım Ben hırsımdan ağladım. Ben ne terbiyesizlik yaptım. Ben ne kadar kötü bir adammışım, ne kadar kötü bir sporcuymuşum. Bunları hak edecek kadar ne yaptım diye hırsımdan ağladım. Ne kötülük, ne haksızlık, saygısızlık yaptım? Ben bunları yaşamak zorunda mıyım? Bu kadar başarılı olmuş bir insanı kabul etmiyorlar. Ben bunları yaşadım diğer insanlar yaşamasın diye anlatıyorum.