Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 15 gün önce bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 34 yaşındaki Seçil Müge Doğanay'ın gayrimeşru olarak dünyaya getirdiği ve ölüme terk ettiği 2 aylık bebeğini Cenaze aracıyla Devlet Hastanesi'nden alınıp Teyfik Hoca Camii'ne getirildi.
Cenazeye Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ile birlikte çok sayısa Gölcüklü katıldı. halen Gebze Cezaevi'nde bulunan anne Seçil Müge Doğanay'ın da cenazeye katılmak istediği, ancak annenin günvenliği tehlikeye düşebilir gerekçesiyle cenazeye katılmasına izin verilmediği belirlendi. 

Gölcük'teki Rheınland Pfalz İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan Seçil Müge Doğanay, iddialara göre Adana'da Çevik Kuvvet Ekibinde görev yapan bir polis memeru ile ilişkiye girmesi sonucu ilişkisinden iki ay önce Berk adını verdiği bir bebek dünyaya getirdi.

Kurban Bayramı tatili öncesinde anne Seçil Müğe Doğanay bebeği evde yanlız bırakarak 9 günlüğüne Adana'ya yakınlarının yanına tatile gitti. Bebek ise açlık ve susuzluktan öldü. Adana'dan Gölcük'e gelen Seçil Müge Doğanay, verdiği ifadelerine göre ölmüş olan bebeğinin karnını doyurmaya çalıştı. hareket etmeyince de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin birkaç gün önce ölmüş olduğunu gören doktorlar hemen duruma el koydu. 

BELEDİYE EKİPLERİ CENAZEYİ ALDI 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nden bebek saat 11.30 sıralarında belediye görevlileri tarafından üzerinde "Bebek Doğanayö yazılı bir tabut içersinde cenaze aracına alınıp Teyfik Hoca Camii'ne getirildi. 

GÖLCÜK KAYMAKAMI "ANNESİ GÜVENLİK NEDENİYLE CENAZEYE KATILMASI UYGUN GÖRÜLMEDİ

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı yasal sürecin dolmasının ardından gerekli prosedürleri yerine getirip bebeği defnediceklerini söyleyerek konuşmasına söyle devam etti: "15 gün içersinde aileden biri bebeğe sahip çıkmadığı için devlet olarak sahiplendik. Devlet sahipsizlerin sahibidir. Cenazeye katılmak için annesie başvuruda bulundu. Güvenlik gerekçesiyle uygun görülmediği için izin verilmedi. Bebeğin kimliği de önümüzdeki günlerde çıkacak. İslami kurallara uygun bir biçimde bebeği defnedeceğiz." dedi. 

CENAZEYE GÖLCÜKLÜLER SAHİP ÇIKTI 

Cenazeyeye Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü Bekir Yumlu, İl Müdür Yardımcısı Serafettin Öztürk, İlçe Müdürü Selim Gençer, Gölcük Muhtarlar Derneği ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından bebek defnedilmek üzere Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı'ndaki kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.