Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan bugün hayatını Selçuk Bayraktar ile birleştirdi. 

Sümeyye Erdoğan'ın düğünü kadar Sümeyye Erdoğan'ın eşinin hayatı da merak ediliyor. Sümeyye Erdoğan'ın eşi Selçuk Bayraktar kimdir, nerelidir ve ne iş yapar sorusu ise günün en çok konuşulan konuları oldu.

İşte Sümeyye Erdoğan'ın eşi Selçuk Bayraktar'ın hayatı...

Sümeyye Erdoğan'ın kocası Selçuk Bayraktar kimdir nereli ne iş yapar

Sümeyye Erdoğan'ın eşi Şelçuk Bayraktar, İTÜ Elektronik Mühendisliği mezunu. Daha sonra ABD’ye giderek University of Pennsylvania’da insansız uçaklar üzerine master, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde ise robotik kontrol sistemleri konusunda doktora yaptı.

36 yaşındaki Selçuk Bayraktar, yerli İnsansız Hava Aracı Bayraktar’ın tasarımını yapan ekibin başında bulunuyor. 11 yıldır kendi şirketinde çalışan Selçuk Bayraktar, birçok sistemin milli olarak geliştirilmesi projesinde görev aldı.

Sümeyye Erdoğan kocası kimdir

Taktik İnsansız Hava Aracı olan Bayraktar, geçtiğimiz yıl 17 Aralık’ta Roketsan şirketinin geliştirdiği füzeyi atmış ve hedefini yüzde 100 vurma başarısı göstermişti.

Selçuk Bayraktar bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la İstanbul'da düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.

Sümeyye Erdoğan eşi kim