havalimanına karşılamaya gittiği Beşiktaşlı futbolcularla fotoğraf çektiremediği için ağlayan küçük çocuğun görüntüleri Youtube'da yayınlanınca siyah beyazlılar seferber oldu. Mecit adlı küçük çocuk bulundu ve futbolcularla bir araya getirildi.
Kayseri Erciyesspor maçı için Kayseri’ye giden Beşiktaş’ı havaalanında karşılamaya giden küçük siyah beyazlı taraftar, futbolcular kendisiyle fotoğraf çektirmediği için evde hüngür hüngür ağlamış ve bu anlar ailesi tarafından ailesi tarafından Youtube’a yüklenmişti.



“Anne Gökhan elini bile uzatmadı” diye isyan eden Mecit isimli küçük taraftarın bu videosunu izleyen siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden kulübe çağrıda  bulunarak bu taraftarın takımla buluşturulmasını istemişti.

Bunun üzerine Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş de Twitter adresinden “Çocuk taraftarımıza ulaşan veya kim olduğunu bilen varsa, iletişim bilgilerini bize verirlerse futbolcular bekliyor resim çektirmek için"  mesajını attı. 

Nihayetinde küçük Mecit, bulundu ve bugün takımın kaldığı otele götürüldü. Küçük taraftar, siyah beyazlı yıldızlarla tek tek fotoğraf çekerek hayalini gerçekleştirdi.