Karısını yerlerde sürükleyen şahıs, kameralar tarafından da saniye saniye görüntülendi. Ölümüne dayak yiyenkadın ise kocasından şikayetçi olmadı.

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Topkapı Sulukule Caddesi'nde bulunan bir ara sokakta meydana geldi.

Alkollü olduğu iddia edilen adam, karısı ile kavga etmeye başladı. Karı-koca arasında büyüyen kavga, sokağa da taştı. Sokak ortasında kaçmaya çalışan karısını saçlarından sürükleyen koca, kameralar tarafından da görüntülendi. "Bu kadarına da pes" dedirten olayda ölümüne dayak yiyen kadının iki aylık hamile olduğu öğrenildi.YANLARINDAN GEÇENLER ALDIRMADI

Sokak ortasında güpegündüz yaşanan şiddet olayına yoldan geçen vatandaşlar bakmakla yetindi. Şahsın karısını öldüresiye dövdüğü sırada yanlarından geçenlerin müdahalede bulunmaması dikkat çekti. Dakikalarca süren olayın ardından bir vatandaş çiftin yanına giderek öfkeli kocaya uyarılarda bulundu.

EŞİNDEN DAYAK YİYEN KADIN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Dakikalar sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis öfkeli kocayı gözaltına almak istedi. Ancak bu sırada araya giren kadın, kocasından şikayetçi olmadığını söyledi. Polis, kadının şikayetçi olmamasına rağmen çifti polis otosuna bindirerek karakola götürdü.