Plakadan tramer sorgulaması nasıl yapılır?

İkinci el araba almak isteyen birçok kişinin dikkat etmesi gereken bir konu vardır. Tramer kayıtlarının sorgulanması, ikinci el araba alacakların öncelikleri arasındadır. Bu yüzden istediğiniz aracın plakadan tramer sorgulamak işlemini internet üzerinden online olarak http://www.tramersorgu.com/ yada https://www.turkiye.gov.tr/ gerçekleştirebilirsiniz. Almak istediğiniz ya da trafikte sorun yaşadığınız herhangi bir aracın plakasından tramer sorgulamasını yaparak istediğiniz araç bilgilerine kısa ve kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Tramer ile hangi bilgilere ulaşırım?

·         Tramer kaydı sorgulaması ile istediğiniz her aracın bilgilerine ulaşabilirsiniz.

·         Tramer kaydı sorgulamasını online olarak yapmak istediğinizde plakadan, plaka ve sürücü TC kimlik numarası ile ve Plaka ile sigortalı vergi kimlik numarası ile sorgulama yapabilirsiniz.

·         Yapacağınız sorgulamada aracın hasarlı olup olmadığı, hasarlı ise ne kadar hasarlı olduğu, kaskosunun olup olmadığı, kaza yapıp yapmadığı gibi bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

 

Tramer sorgulamak için tıkla

Tramer sorgulamasını SMS ile de öğrenme imkanına sahip olursunuz. Ancak bu sorgulamada belli bir ücret ödemek zorunda kalırsınız. Online internet üzerinden yapacağınız tramer sorgulamasında böyle bir ücret alınmamaktadır. Bu yüzden online yapacağınız tramer sorgulamaları hem daha hızlı hem daha avantajlıdır.