TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonrasında 'skandal' bir tweet attığı iddia edilen, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın danışmanı olduğu ileri sürülen Sıtkı Güngör’ün, daha önceden yapılan güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlandığı için daha önceden sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. 
Bası basın yayın organlarında ve sosyal medyada; dün akşam Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve polis lojmanlarına yapılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı eş zamanlı saldırı sonrasında HDP Eş Genel başkanı Figen Yüksekdağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen Sıtkı Güngör’ün “Bahar erken geldi. Cemreler düşüyor sanki. Çınar” yazılı bir twet attığı iddia edilmiş ve bu tweet büyük tepki çekmişti.
Sosyal medya ve basın yayın organlarında konunun gündeme gelmesi üzerine bir basın açıklaması yapan TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı, Sıtkı Güngör hakkında daha önceden yapılan güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlandığını, bu nedenle sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sıtkı Güngör, Halkların Demokratik Partisi Grup Başkanlığı’nda büro görevlisi olarak görev yapmakta iken, Siyasi Parti Grup Başkanlıklarında Sözleşmeli Olarak Çalıştırılacak Grup Danışmanı ve Büro Görevlisi Hakkında Hizmet Sözleşmesi Esaslarının ‘Aranacak Şartlar’ başlıklı 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinde yer alan ‘Hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması’ şartına istinaden hakkında yapılan güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlanması dolayısıyla Başkanlık Makamının 15 Haziran 2015 tarih ve 1083 sayılı onayıyla sözleşmesi feshedilmiş; 16 Haziran 2015 tarihinde de Halkların Demokratik Partisi Grup Başkanlığına ve kendisine bildirilmiştir. Adı geçen kişinin, sözleşmesinin feshi işlemine karşı yürütmenin durdurulması talebiyle açtığı dava ve temyiz talepleri mahkemelerce reddedilmiştir. Haberlere konu tweeti atan Sıtkı Güngör’ün kurumumuzla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.”