1826 kilometrelik yürüyüş başlatan Resul Kalyoncu, Vedat Çamlı ve Mustafa Aksoy isimli 3 kişinin yürüyüşü 8’inci gününde Sakarya Geyve üzerinden sürüyor.
Şemdinli'ye giden 'barış yürüyüşçüleri' Sakarya'da
"POLİS BİZİ RAHATSIZ EDİYOR"
Barış yürüyüşçüleri, yürüyüş boyunca tek rahatsızlıklarının polisin takibi olduğunu söylerken, “Gazeteciler bile bizi rahatsız etmemek için iki günde bir ararken polis telefonla her gün arayarak rahatsız ediyor” dedi.
Şemdinli'ye giden 'barış yürüyüşçüleri' Sakarya'da
"POLİS SAKARYA'DAN ÇIKARMAK İÇİN ARABA TEKLİF ETTİ"
Polisin kendilerini Sakarya’dan çıkartmak için araba teklifinde bulunduğunu da ifade eden Kalyoncu, “Yolumuzda başımıza her şey gelebilir bu bir oyun da olabilirdi. Biz tedbirliyiz ama bize gelebilecek saldırılara rağmen yolumuza devam edeceğiz. Halk bize destek oldukça bizimle birlikte yürüdükçe bize bir şey olmaz” dedi.
Yollarına Beypazarı yolundan Ankara istikametine doğru devam edeceklerini kaydeden Kalyoncu, yürüyüşlerine katılım çağrısı yaptı.
Şemdinli'ye giden 'barış yürüyüşçüleri' Sakarya'da
GÖZALTINA ALINMIŞLARDI
İstanbul Beykoz’dan Hakkari’nin Şemdinli ilçesine yürümek isteyen 3 “barış yürüyüşçüsü”, yola çıktıkları ilk gün polisler tarafından gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.