Konyaaltı İlçesi Hacısekiler Mahallesi'nde arazi taraması sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu 14 Kasım'da başından vurularak şehit düşen Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün kayıp G3 piyade tüfeği arazi taraması yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.   

'RAHAT UYU, EMANETİN BİZDE' 
Doğruöz'ün şehit edilmesinden sonra konyaaltı kırsalında teröristlere karşı operasyonlarını sürdüren ekipler, şehidin kayıp tüfeğinin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından, 'Rahat uyu şehidim, emanetin bizde intikamın alındı' notuyla paylaştı. 

SAKLANDIKLARI MAĞARA BULUNDU 

Arazi taraması sırasında teröristlerin barınak olarak kullandığı bir mağara da tespit edildi. Mağaradaki incelemede yiyecek ve giysi gibi yaşam destek malzemeleri ele geçirildi. Ekipler, pek çok bölümü bulunan mağarayı kullanılamaz hale getirirken, ele geçirilen yaşam destek malzemelerini imha etti.
Antalya polisi, teröristlerin ele geçirilmesi için yürüttüğü operasyon kapsamında 16 Kasım'da Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde, kentteki 4 ayrı saldırının faili olduğu tahmin edilen 1 teröristi ölü, diğerini de yaralı ele geçirmişti.