Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Niksarlı Şehit Samet Pişkin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin babası Fikri Pişkin evladı Samet Pişkin’in Uzman Çavuş olmayı kendini istediğini söyleyerek, bu mesleği seçerken söylediği sözler taziye ziyaretinde bulunanlara duygusal anlar yaşattı. Şehit Samet Pişkin göreve giderken ailesine söylediği sözler ise; “Bu hainlere vatanımızdan bir tane çakıl taşı bile vermeyeceğiz”.

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Bitlis’te PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Samet Pişkin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidimizin babası Fikri Pişkin’e taziyelerini sunan Tuğgeneral Arsla, “Kardeşimiz Samet Pişkin bu vatan uğruna toprağa düşen kahraman şehitlerimizdendir. Bizler kendileriyle ve ailesiyle gurur duyuyoruz. Artık bizler sizlerin birer evlatlarıyız. Her zaman sizleri ziyaret edeceğiz. Vatan için hepimiz canımızı seve seve vermeye hazırız” dedi.

Şehidimizin babası Fikri Pişkin ise evladının kendi isteği ile bu mesleği seçtiğini belirterek, “Benim evladım bu mesleği isteyerek seçti. Bu mesleği seçeceğini söylediğinde ben 'sen bilirsin oğul' demiştim. O da bana 'Bu hainlere vatanımızdan bir tane çakıl taşı bile vermeyeceğiz' diyerek Uzman Çavuş olacağını söylemişti. Ben onunla gurur duyuyorum. Bir evladım daha olsa seve seve askere göndermeye hazırım” dedi.

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan’a ziyaretinde Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, İl Jandarma Alay Komutanı Erkan Alacakurt, Niksar İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hakan Kuşçu, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol ile şehit yakınları eşlik ettiler.