Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Coşkun Nazilli'nin şehit olduğu haberini alan Alanya'daki anne ve babası, sinir krizi geçirip, fenalaştı. Önce şehit babası Durmuş Nazilli'ye, ardından da şehit annesi Sultan Nazilli'ye, hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin evine akın eden yakınları gözyaşı döktü. Şehidin baba evine ve caddeye bayraklar asıldı.
 
Coşkun Nazilli'nin 15 yıllık polis memuru olduğu, Ayşe Nazilli ile evli, 10 yaşında Göktürk adında oğlu, 5 yaşında Gökçe adında da kızı olduğu belirtildi. Şehidin ailesiyle birlikte Nusaybin'de ikamet ettiği kaydedildi. Coşkun Nazilli'nin Alanya'nın ilk triatlon (Sırasıyla yüzme, bisiklet ve koşunun bir arada yapıldığı spor) sporcularından biri olduğu da belirtildi.
 
ÇOCUKLARININ MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI
 
Şehidin çocuklarından aldığı mektup ortaya çıktı ve mektupta yazanlar yürekleri dağladı.
 
Mektupta, şu ifadeler yer aldı: "Vatan sevgisi imandan, onun tek amacıdır. Dünya hayatı oruç, ölüm anı iftardır. Dağlar taşlar mekanı, toprak yorganıdır. Sevgiliye kavuşmak, onun için vuslattır. Bırak güneş kavursun, kar yağsın ne çıkar. Hain mermiler geceleri yıldız gibi yağar. Rüzgar eken hain, elbet fırtına biçer. Alperenim, yiğidim sen bu yolda devam et. Sen bir efsanesin derman özel harekat. Dağların kartalısın ferman özel harekat. Terörün kabusu yılmaz özel harekat. Şehitlerin mirasçısı polis özel harekat. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bir cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. Özel harekatçı Coşkun Nazilli'ye. Çocukların; Göktürk Nazilli, Gökçe Nazilli. Seni özledik ve seni çok seviyoruz baba."