Bursa'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na protestoda bulunan kişinin DHKP/C'li çıkmasının ardından Erzurum'daki şehit cenazesinde aynı provokatörlüğü yapan kişinin de PKK'lı olduğu ortaya çıktı.

ŞEHİDİN AĞABEYİ OLARAK TANITILMIŞTI

Siirt'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 8 askerden biri olan Recep Beycur'un cenaze töreninde sloganlarla provokatörlük yapan şahıs PKK sempatizanı çıktı. Erzurumlu şehit Recep Beycur’un kardeşi olduğunu söyleyerek cenazede tepki gösteren ve gazetelerde ağabey ‘Ömer Beycur’ diye tanıtılan kişinin aslında PKK sempatizanı Ömer Bulur olduğu öğrenildi.

Siirt Pervari'de PKK'lıların yola döşeği mayının patlaması sonucu şehit olan 8 askerden Erzurumlu Komando Er Recep Beycur'un cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı protesto eden şahıs, şehit yakınları tarafından susturulmuştu. Bazı medya organları bu provokatörün Şehit Recep Beycur'un abisi olduğunu iddia etti. Söz konusu gazeteler provokatörün bu eylemini şehit yakınlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye tepkisi olarak sundu.

ŞEHİDİN AMCASI DEĞİL PKK SEMPATİZANI

Gazetelerde, haber sitelerinde ve TV kanallarında günlerce haberi yapılan bu terörist, şehit er Recep Bulur'un kardeşi, babası, abisi, amcası değildi. Soyadı bile aynı değildi. "Ömer Bulur" isimli bu kişi HDP ve PKK sempatizanı bir provokatör olduğu açıkça belli olan paylaşımları ortaya çıktı. Fotoğraflarda elinde silahlı teröristleri paylaşan acılı yakın akraba gibi cenaze töreninde provokatörlük yaptı.

GERÇEK AĞABEY KONUŞTU: BİZ DE ŞAŞIRDIK

Şehidin gerçek ağabeyi Asker Beycur Akşam’a konuştu. Ömer Bulur’un 1. Derece akrabaları olmadığını uzaktan akraba olduğunu söyledi. Beycur, "Biz de şaşırdık. Herkes ağabeyi zannedip bizi arıyor" diye konuştu.

Bursa'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu protesto eden kişinin de Mehmet Şenol isimli bir DHKP/C'li olduğu belirlenmişti.