SÜPER Loto'da 8 hafta sonra talihlilerini bulan 11'er milyon TL'lik ikramiyelerin yatırıldığı iki bayiden biri olan Şişli'deki Loto Park Büfe'nin sahibi Hasan Hüseyin Çorum, "İnşallah ihtiyacı olan, kullanmasını bilen birine çıkmıştır" dedi. 
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto'da 8 hafta devreden ikramiye ikiye bölündü. 11’er milyonluk ikramiye isabet eden kuponlar Şişli ve Kadıköy’deki bayilerden oynandı. 11 milyon TL'lik ikramiyenin çıktığı kuponlardan biri de Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Loto Park Büfe. Bayi sahibi Hasan Hüseyin Çorum, “İkramiye bizim büfeden çıktı. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Hayırlısı olsun. İkramiye devir ettiği için büfe çok yoğundu. Kime çıktığını bilemiyorum. Gelip haber verirse seviniriz” dedi.
Eşi ile birlikte büfede çalıştığını belirten İlknur Çorum, “İlk defa büyük ikramiye veriyoruz. İnşallah ihtiyacı olan, kullanmasını bile birine çıkmıştır. Herkes için hayırlı olsun” diye konuştu.
Şanslı bayiden kupon yatıran Ayşe Azman, “Ben de sürekli oynuyorum. Kuponlarımı buradan yatırıyorum. Ama bana çıkmadı. Karadeniz hep yoğurt tutsa biz yemek için kaşık bulamayız” diye konuştu.
320. haftanın kazandıran numaraları 10, 22, 33, 40, 46, 54. Çekilişte 6 bilen iki kişi, 10 milyon 939 bin 269 lira otuz beşer kuruş ikramiye kazandı.