SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde 3 yıl önce görev yaparken, 3 çocuk annesi bir kadını kaçırdığı ileri sürülen 5 çocuk babası emekli imam A.G. dövdü. Saldırganlar daha sonra 55 yaşındaki A.G.'yi çırılçıplak soyup elini ayağını bağlayıp mahalle meydanında kahvenin önüne bırakıp kaçtı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.G. yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. 
Akyazı Küçücek Mahallesi'nde dün saat 15.00'de mahalledeki kahvenin önüne çırılçıplak halde kanlar içerisinde elleri ayakları bağlı bir erkeğin yattığını gören mahalle sakinleri, jandarma ve 112'ye haber verdi. Sevk edilen ekipler baş ve vücudu kanlar içerisinde elleri ve ayakları bağlı olan kişinin 3 yıl kadar önce mahallede imam olarak görev yaptıktan sonra emekli olan A.G. olduğunu belirledi. Emekli imam ilk müdahale ardından Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Emekli imam, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Jandarma tarafından yapılan araştırmada 5 çocuğu olan emekli imam A.G.'nin 3 yıl önce Küçücek Mahallesi'nde imamlık yaparken ilişki kurduğu 3 çocuk annesi kadınla birlikte mahalleyi terk ettiği belirlendi. Daha sonra emekli olan A.G'nin 3 yıl sonra bayram nedeniyle Küçücek Mahallesi'ne geldiği kaydedildi. Jandarma A.G.'yi döverek çırılçıplak soyup mahalle meydanındaki kahvelerin önüne atanları bulmak için çalışma başlattı.