Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından dilencilik yaptığı iddiasıyla topladığı paralara el konulan ve Kabahatlar Kanunu kapsamında 105 lira ceza yazılan 37 yaşındaki Hasan Çamoğlu, 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Öfkeli dilenciyi polis güçlükle ikna ederek çatıdan indirmeyi başardı.
Olay bugün saat 15.30 sıralarında Adapazarı Karaağaç Caddesinde meydana geldi. 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak teras duvarına oturan bir kişi olduğu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bir ayağı boşlukta olan ve "Zabıtalar beni yaktı" diye bağıran Hasan Çamoğlu polisin uzun süren çabasıyla iknası edilerek güçlükle çatıdan indirildi.
112 ekibi tarafından sağlık kontrolu yapılmasının ardından ifade vermek üzere polis merkezine getirildi. Çamoğlu'nun topladığı 370 liraya zabıta ekiplerinin el koyduğu ve Kabahatler Kanunu kapsamında 105 lira para cezası kesildiği öğrenildi.
Karabük'te yaşadığını söyleyen Hasan Çamoğlu Adapazarı'nda dilenirken zabıta ekiplerinin paralarına el koyup kendisine ceza yazdığını söyleyerek "Paramı vermediler" dedi.