İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Rüzgar Çetin ve taraf avukatları katıldı. Duruşmaya Şehit Polis Memuru Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz de şikayetçi sıfatıyla hazır bulundu. Duruşma Rüzgar Çetin'in kimlik tespiti ile devam ediyor.

"SİNAN ÇETİN'İN OĞLU OLMASI, RÜZGAR ÇETİN OLMASI HİÇBİR ŞEY DEĞİŞTİRMEYECEK"

Öte yandan duruşma başlamadan önce Şehit Polis Memuru Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özlem Alagöz, "Çok büyük acılar yaşıyoruz. Adaletin yerini bulması için buradayız. Türk adaletine güveniyoruz. Sinan Çetin'in oğlu olması Rüzgar Çetin olması hiçbir şey değiştirmeyecek. Bu davanın arkasındayız. Şikayetçiyiz. Şikayetimizden vazgeçmeyeceğiz " dedi. Alagöz, "Biz birbirimizi çok seviyorduk. Bir aile, bir yuva yıkıldı. 2 çocuk babasız kaldı. Bir eş, kocasız kaldı. Anne baba evlatsız kaldı. Bu bizim için çok zor. Çok büyük acılar yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIM BABALARININ NE ZAMAN DÖNECEĞİNİ SORUYORLAR" 

2 çocuğunun da babalarını sorduğunu söyleyen Alagöz, "Çünkü onların normal baba evlat ilişkisi yoktu. Aynı zamanda arkadaşlarıydı. Babanın yokluğunu biz her an yaşıyoruz. İki çocuğumuz var biri 5 yaşında biri 3 yaşında. Ölüm kavramını bilmedikleri için babalarının işe gittiğini biliyorlar. İşten dönmediğini biliyorlar ne zaman ne zaman döneceğini soruyorlar" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMA İYİ BAK"

Çetin Ailesi'nin kendisini direkt aramadığını tanıdıklarını aradığını söyleyen Alagöz, "Olay günün eşim sadece şunu dedi, sanki içine doğmuştu; Çocuklarıma iyi bak, çocuklarıma iyi bak'" dedi.