Pop müziğinin sahne performansı klasikleşmiş ve renkli ismi Rober Hatemo, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sevenleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.
GİDEN CANLARA ALBÜM
Uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönen Rober Hatemo, gazetecilerle bir araya gelirken heyecanı gözden kaçmadı. Gazetecilerin " uzun zamandır görmüyoruz, nerelerdeydiniz?" sorusu üzerine, yeni albüm müjdesi vererek şöyle konuştu;" Şarkı yaptım da malum memleketimizin üzücü olayları nedeniyle albümü çıkarmadım. Bu yüzden şarkı benle birlikte tüm yaz boyunca yattı. Birkaç haftaya inşallah albüm çıkacak. Bu sefer klasik Rober Hatemo tadında hareketli olmayacak. Hepimizi ilgilendiren temler var içinde, "Giden canlar gidiyor" diyor şarkının içinde, bu kadar söyleyeyim herhalde anlarsınız." dedi.
"GEÇMEDİYSE SAHNEYİ VE ÜLKEYİ BIRAKACAĞIM"
Uzun zamandır sahnede olmayışını sitemle anlatan Hatemo, uzaklaştırıldığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: "6 yıldır ismimden dolayı ötelendim. Abuk sabuk siyasi bir yanım yok, saçma davranışlarım yok, neden ötelendiğimi bilmiyorum. Elimden geldiğince dik durmaya, düzgün durmaya çalışıyorum. Son 6 yıldır benimle birlikte bir sürü insan aynı şeyi yaşadı. Sabırla oturdum biriktirdiğim parayı yedim ama artık çalışmak istiyorum, hakkımı almak istiyorum. 6 yıldır ötelendim… Ama artık bu durumun geçtiğine inanıyorum. Geçmediyse, sahneyi, müziği, ülkeyi bırakacağım. Evet bu kadar küstürdüler. Türkiye'nin güzel ve özel bir rengi olduğumu düşünüyorum. Bütün sanatçı dostlarım da benim için böyle söylüyorlar. Elimden geldiğince düzgün durmaya çalışan biriyim ve Türküm." dedi.