Milliyet'te yer alan habere göre; popçu İrem Derici, 13 Eylül’de evlendiği radyocu eşi Rıza Esendemir’le önceki gün Rumelihisarı Fuga’da bir arkadaşının düğününe katıldı. Mekanda eğlenen bir erkeğin eşine baktığını fark eden Esendemir sinirlerine hakim olamadı. Alkolün de etkisiyle o erkekle yumruk yumruğa kavga etti.

DÜĞÜNE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın kuzeni Doğukan Conger’in önceki gün düğünü vardı. Rumelihisarı’ndaki Fuga’da yapılan düğünde Yonca Evcimik, Demet Akalın, İrem Derici, Reyhan Karaca, Berkay, Deniz Akkaya, Sibel Tüzün, Bengü, Tuğba Özerk gibi isimler vardı. Gecede gelin Özlem Aktaş kadar eğlenen bir ismin de popçu İrem Dericiydi.

13 Eylül’de evlendiği radyocu eşi Rıza Esendemir’le düğüne gelen Derici, ayakkabılarını ayağından çıkarıp bütün gece hiç oturmadan dans etti. Kendi düğünündeki kadar coşkuluydu.

EŞİ, İREM'E BAKAN ADAMLA KAVGA ETTİ

Ancak ünlü popçunun güzel başlayan gecesi, ilerleyen saatlerde adeta kabusa dönmüş. Rıza Esendemir mekanda bulunan bir erkeğin eşi İrem’e olan bakışlarından rahatsız oldu. Önce kibarca uyardı. Tabii şişede durduğu gibi durmayan alkol, iki erkek arasında yaşanan bu gerginliği “Dışarıya gel de sana gününü göstereyim” noktasına getirdi. Davetlilerin dağılmaya başladığı saatte Rıza yanında bir arkadaşıyla birlikte küfür ederek kapının önüne koştu. Mekan içinde eşine bakışlarından rahatsız olduğu erkeğin suratına doğru yumruk salladı. Karşı tarafta aynı sertlikle karşılık verince kapı önünde bir arbede yaşandı. Kavga, davetlilerin araya girmesiyle kısa sürede son buldu.