Karısının üstüne 4 kez evlenen 57 yaşındaki Şeref Ummaz, 22 yaşındaki gelini Emel ile birlikte evi de satıp kayıplara karıştı. 
Gelini ile kaçan 57 yaşındaki Şeref Ummaz, 1 yaşındaki torununu da giderken götürdü. Şeref Ummaz'ın karısı ile gelinin eşi Mehmet Ummaz şoke oldu. 

SPİKER DE İNANAMADI

Spiker Müge Anlı "Bana o kadar ters geldi ki bir şey diyemiyorum" sözleriyle yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi. 

60 YAŞINDAKİ ADAM UTANMASI YOK

Gelinin annesi Safiye Bayhan telefonla programa bağlanarak, "60 yaşında adam utanması arlanması yok, benim kızımı aldı götürdü. Kızımı kandırdı götürdü nereye gitti bilmiyorum." diye konuştu. 

Safiye Bayhan'ın iddiasına göre kızı Emel'in eşi Mehmet Ummaz karısına sahip çıkmıyordu. Kayınpederi de gelip gelinime ben bakarım diyerek kandırdı ve onu alıp kayıplara karıştı. 

BABAM KARIMI KAÇIRDI

Canlı yayında Mehmet Ummaz, karısının babasıyla nasıl kaçtığını şöyle anlattı;

-"Bunların daha önce aşkım canım cicim yazan mesajlarını yakaladım. Babam o gün evde değildi. Eşime sordum o babandan gelmedi dedi. Babama da sordum sen yalan söylüyorsun dedi. "

GELİP EVİ DE SATTI GELİNİ ALIP KAÇTI

Gelinini kaçıran 57 yaşındaki Şeref Ummaz'ın eşi Yurdagül Ummaz ise yaşananları şöyle anlattı;
-"İzmirde evlendi hasta olunca geri döndü. Pişman olmuş affet dediler ben de dedim ki affedeyim. Gidene kadar demir kapının girişinde yattı. Bende papaz büyüsü var diyordu. Ben evi satacağım size daire alacağım dedi. Sabah gitti evi sattı akşam saat 5'te de gelin kayboldu. Gelini de alıp kaçtı, şimdi kiralık duruma düştük. Gelinden şüphelendim ama konuşma görmedim. Olmaz öyle bir şey dedim."

Ramazandan önce gelen kayınpeder, 2 ay durduğu evde oğlunun eşini ayartarak bayramdan hemen önce evi de satıp kayıplara karıştı. Gelini ile kaçan kayınpederden Ağustos ayından beri haber alınamıyor.