Şırnak'ın İdil ilçesinde iki patlamanın yaşandığı ve 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede polise atılmak istenen roket, bir eve isabet etti. Evde kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.
Şırnak'ın İdil ilçesinde çatışmalar şiddetlendi. Bugün art arda iki patlamanın yaşandığı ve 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede polise atılmak istenen roket, bir eve isabet etti. Evin boş olması olası can kayıplarının önledi.
2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil'de, bugün art arda iki patlamanın yaşanması ve 1'i polis memuru, 2 kişinin yaralanmasının ardından çatışmalar şiddetlendi. Yeni Mahalle'de yaşanan çatışmalar sırasında teröristler tarafından zırhlı araca roketatarlı saldırı düzenlendi.
ROKET EVE İSABET ETTİ

Saldırıda roket, bir apartmanın 4'üncü katındaki eve isabet etti. Ev sakinlerinin yasağın ilan edileceğinin duyurulması üzerine ilçeyi terk etmesi nedeniyle içeride olmaması olası bir faciayı önledi.
Evin duvarında geniş bir delik açılırken, çatışmalar nedeniyle çevredeki birçok binanın duvarlarının da delik deşik olduğu görüldü.
İlçede çatışmalar sürüyor.