Yüzleri kapalı PKK yandaşları, yolları çöp konteynırları, taşlar ve polisin gelişini önlemek için demir kapanlarla barikat kurup kapattı.


Yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lılar eldiven kullanıyor, kıyafetlerinde de "intikam birimi" yazıyor.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK yandaşı bir grup yüzlerini kapattıktan sonra, yoldan geçen araçları durdurup içindekilere kimlik kontrolü yaptı. İhbar üzerine bölgeye giden polis, gruba gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale ederek dağıttı. 


Nusaybin'in Abdülkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle Mahalleleri arasındaki Şirin Sokak ve Çağ Çağ Caddesi üzerinde toplanan yüzleri kapalı PKK yandaşları, yolları çöp konteynırları, taşlar ve polisin gelişini önlemek için demir kapanlarla barikat kurup kapattı.



Yoldan geçen araçları durduran yüzleri maskeli gruplar, kimlik kontrolü yaparken, araçların bagajlarında da arama yaptı. Yolu açmak ve grupları dağıtmak için bölgeye giden polis ekiplerine ses bombası, molotof ve taş atıldı. Polis, PKK yandaşlarını gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale edip dağıttı. 

KIYAFETTE DİKKAT ÇEKEN YAZI  

Yol kesen PKK yandaşlarının yüzlerini kapatırken ellerine de eldiven taktığı görüldü. PKK yandaşlarından bazılarının giydiği kıyafetin arkasında 'intikam birimi' yazdığı görüldü.