Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, PKK'nın üstlendiği bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Büyükşehir ve Bismil Belediyesi Meclis Üyesi Tufan Tunç'u andı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ANMA PROGRAMI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, merkez Bağlar ile Yenişehir ilçeleri arasındaki Batıkent mevkiinde, polis midibüsüne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden Diyarbakır Büyükşehir ve Bismil Belediyesi Meclis Üyesi ile Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Tufan Tunç'u anmak için program düzenledi.

KIŞANAK: SONSUZLUĞA UĞURLADIK

Belediye meclisinde gerçekleştirilen programda konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, her ölümün acı ve zor olduğunu, bunu kabul etmenin de kolay olmadığını belirterek, "Kendisini buradan minnetle, saygıyla yad ediyorum, rahmet diliyorum. Ailesine, dostlarına, halkımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Meclisimizin en fedakar üyesiydi. Her zaman kentimizde yaşanan sorunların çözülmesi, daha iyi çalışmalar yapılabilmesi için büyük bir fedakarlıkla çalıştı. Biz onu sonsuzluğa uğurladık ama yol arkadaşları olarak mücadelesini başarıya ulaştırıncaya kadar bu yol arkadaşlığımızın devam edeceğini buradan söylüyoruz" dedi.
PKK öldürdü, anmasını Gültan Kışanak yaptı