Eski Gürcistan İmamı'nın ekrandaki ifşaatına dikkat çekerek Paralel Yapı ilePKK arasındaki paslaşmanın yeni olmadığını, aksine 2005-2006 döneminde başladığına işaret eden Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz, PKK ile Paralel yapı ekseninde yer alan CIA ajanlarına dikkat çekerek derin bağlantıları gözler önüne serdi.

Tamer Korkmaz'ın köşe yazısı şöyle;

*
Terör Partisi'nin eş genel piyonu Selahattin Demirtaş, hendeklerin ardından güvenlik güçlerimize ateş açan PKK'lı teröristlerin ellerinden öpüyormuş! Sadece bu sözleri bile kendisinin siyasetçi maskesi takmış bir “kravatlı terörist” olduğunu göstermeye yetiyor.
HDP'nin başındaki görevini bıraktırsalar; ağabeyi Nurettin gibi dağa çıksa, kimse şaşırmaz…

Nurettin de dağa çıkmadan önce HDP'nin öncülü DTP'nin genel başkanıydı, ya!
*

Kravatlı teröriste ekranlarında saz çaldırıp, onu “barış güvercini” pozlarında sahneye süren Doğan Medyası'nın yöneticileri de PKK'lı teröristlerin ellerinden öpüyor mu, acaba?
*
HDPKK'nın bir diğer candan destekçisi Paralel “gazete” ise “attıkları roketle kahvaltı sofrasındaki üç çocuklu bir anneyi öldüren” teröristlerin bu saldırısını manşetinden verirken “PKK yaptı” diyemiyor!

Diyarbakır Sur'daki o anneyi “çatışmalar” vurmuş!

Paralel Yapı'nın da “PKK'lıların ellerinden öptüğü” aşikârdır…

Eski Gürcistan İmamı'nın ekrandaki ifşaatı, Paralel Yapı ile PKK arasındaki paslaşmanın yeni olmadığını…

2005-2006 döneminde başladığını açık etti!
*
Selahattin mi, Washington'u adeta suyolu yaptı: Oradan dönüşte Moskova'ya gitti, Lavrov'a yaltaklandı!


Bağımsız Müslüman Türkiye'ye düşmanlık yapan kim varsa; Mister Demirtaş onlarla işbirliği halindedir. Vatana ihaneti tescillidir.

Kobani eylemlerini bahane eden kalkışmadan birkaç gün öncesinde Washington'ı ziyaret edip, eski kaşar CIA ajanından sufle almıştı!
*
Mister Fuller mi? Paralel Yapı'nın Locaefendi'si için “referans” olmuş “uzatmalı” bir ajandır…

Türkiye'deki “Görevimiz Tehlike” antetli yılları 1964 yılında başlamıştır…
Paralel Yapı'nın “Kâinat İmamı!” henüz 25 yaşında iken Erzurum'da Komünizmle Mücadele Derneği'ni (CIA bağlantılı) kurduğunda sene 1963'tü!

Fuller, Türkiye'deki “özel görevinde” henüz yeni iken yani 1966 yılında “dini cemaat” görünümlü malum yapının temelleri atılmıştır!
*
2011'de çıkan “Türkiye'nin Kürt Meselesi” adlı kitapta Graham Fuller ile Henry Barkey'in imzaları vardır. Kitap çok daha önceki yıllarda yazmış oldukları “Kürt Raporu”dur! Barkey de, Fuller'ın “paltosundan” çıkmıştır!

CIA'ci Henri Barkey, İngiliz Financial Times gazetesindeki yazısında (10 Eylül 2015) Terör Partisi HDP'yi sanki PKK terör örgütünden “farklı imiş gibi” göstermeye, aklınca “sempatikleştirmeye” yelteniyordu!
*
Council on Foreign Relations'ın (CFR) iki ayda bir çıkardığı Foreign Affairs dergisinin Kasım/Aralık 2009 sayısında yayınlanan “Türkiye'yi Dönüştürenler” başlıklı makalede imzası bulunan iki isimden birisi Henry Barkey'di. Diğeri Morton Abramowitz'dir…
İkili, Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı'nı azarlamasından yakınıyorlardı ve “AKP Hükümeti'nin Batı ile uyumsuzluğunun her geçen gün artmasından duydukları kaygıyı” dile getiriyorlardı!
*
1970'lerin ikinci yarısında, içerideki Baronsal Gladio (Eski Rejim) tarafından kurdurulmuş olan PKK terör örgütü…

ABD-İsrail güdümündeki 12 Eylül askeri yönetimi döneminde “ters manyel” yöntemle “hazırlanmış” ve palazlandırılmıştır…

Diyarbakır Cezaevi'ndeki “sistematik işkenceler” bu yoldaki en etkili kilometre taşıydı! O cezaevindeki tahliyelerin en yoğun olduğu yıl mı, 1984'tür. PKK'nın ilk terör saldırısı 15 Ağustos 1984'te gerçekleştirilmişti.

(Ara Kalıp: Paralel'in devlet içinde yapılandırılmaya gizli bir sefer görev emriyle başlandığı yıl da 1984'tür!)
*

Diyarbakır Cezaevi'ndeki işkenceleri yapan “özel görevliler” bir adım öncesinde Türkiye masasındaki CIA ajanları tarafından “işkence yöntemleri” hususunda eğitilmişlerdir!
*
Ruzi Nazar sonrasında; CIA'in Türkiye'de en fazla öne çıkan isimleri Paul Henze ile Graham Fuller'dır…

İlk kez 1959'da Türkiye'ye gelip, 70'li yıllarda da Ankara'da bulunan ve 1980 darbesini “Bizim çocuklar yaptı” diye haber veren Paul Henze'nin ülkemizdeki en yakın dostu Kasım Gülek'ti!

Vaktiyle CIA'in kurduğu Moon tarikatının Türkiye'deki ilk temsilcisi olan Mister Gülek mi, uzun yıllar önce Locafendi'nin “mason locasıyla irtibatını sağlayan” kişidir. Baldızı Aylin Devrimel Radomisli, 1992'de Paralel Kâinat İmamı'nı Morton Abramowitz'le buluşturmuştu.
*
Paralel Locaefendi'nin ABD'de ikametini sağlama, kolaylaştırma hususunda yardımcı olmuş derin isimlerin başında ise Graham Fuller vardır!