KCK Eş Başkanı Besa Hozat'ın, Özgür Gündem Gazetesi'nin 7 Ekim 2015, Çarşamba günü, 5. sayfasında yayımlanan yazısına göre PKK seçimler için çatışmasızlık kararı aldı. 

7 Haziran seçimlerinden sonra çözüm sürecini sona erdiren terör örgütü, eylemleri ile adeta doğu bölgesini yaşanmaz hale getirdi. Terör örgütü PKK, 140'ın üzerinde askeri şehit etti. Onlarca sivili katletti. Sokakları savaş alanına çevirip hendekler kazdı. Ama halktan beklediği desteği görmediği gibi büyük tepki ile karşılaştı.

HDP'NİN OYLARI ERDİ, PKK İMDADINA YETİŞTİ

PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin oyları ise bölgede adeta eridi. Bunu gören terör örgütü PKK, senaryosunu devreye soktu. Şimdi masumu oynayıp çatışmasızlık kararı aldığını açıklayacak. Militanlarını ülke dışına çıkaracağını açıklayacak. 

AÇIKLANACAK TARİH

PKK, 1 Kasım'a kadar sürecek bir "tek taraflı çatışmasızlık süreci" ilanına hazırlanıyorİlan edeceği tarih 11 Ekim 2015, pazar günü ve uygulamaya başlanacağı tarih de 15 Ekim.

AĞIR DARBE ALAN PKK ZATEN SURİYE'YE KAÇMIŞTI

TSK'nın terör örgütü PKK'ya başlattığı hava harekatı sonrası Kuzey Irak'ta ve Türkiye içinde 3 binin üzerinde PKK'lının ölmüş, PKK'nın elebaşlarının ise Suriye'de PYD bölgesine kaçtığı ve artık savaşacak durumda olmadıkları telsiz konuşmalarına yansımıştı. Bu çatışmasızlık ile zaten tükenmek üzere olan PKK hem HDP'ye oy toplayacak, hem de artık bitme noktasına geldiğini halktan gizlemiş olacak.

VE UYARI! (KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK)

7 Haziran seçimlerinden sonra terör eylemlerine start veren PKK'nın 1 Kasım için de aynı kararı aldığı ortaya çıktı. 1 Kasım seçimlerinden önce şiddete mola verecek olan PKK, seçimlerden sonra yine hain tuzaklarıyla kaldığı yerden devam edecek.