IŞİD'in Kobani'ye yürümesini protesto ettiğini iddia edip, Türkiye'de birçok kenti savaş alanına çeviren ve can kayıplarına neden olan provokatörlere karşı MHP dün akşam ülkücülere sağduyu çağrısı yapmıştı. Bu çağrı büyük destek bulmuştu.

PARALEL TETİKÇİ, MHP'NİN SAĞDUYU ÇAĞRISINDAN RAHATSIZ OLDU

Ancak, özellikle 17 Aralık sürecinde yalan, iftira ve tehditlerle ön plana çıkan, "top sakal çetesi" olarak bilinen grup bu çağrıdan rahatsız oldu. 

Yaklaşık 1 yıldır gerginlik oluşturup körüklemeye çalışan çetenin tetikçilerinden biri, MHP'nin sağduyu çağrısı karşısında "Devlet Bahçeli "Sağduyu Çağırısı" yapmaktan soruml genel başkan gibi. Başka iş yapmıyor Erdoğan ne derse onu yapıyor :))" şeklinde inanılmaz bir twit attı. 

PENSILVANYA ÜLKÜCÜLERİ MAŞA MI SANIYOR?

Bu twitle ülkücüleri kışkırtmaya çalışan tetikçiye en sert cevap yine ülkücülerden geldi. Twitin altına yapılan yorumlarda en dikkat çekeni ise "Pensilvanya ülkücüleri maşa mı sanıyor" twiti oldu. 

AYLAR ÖNCE DE HALKA ŞANTAJ YAPMIŞTI

Söz konusu tetikçi, 30 Mart seçimlerinden iki gün önce de, AK Parti'ye oy verilmemesi gerektiği, verilirse 6 ay içinde kaos çıkacağı yönünde şantaj ve tehdit içeren bir başka twit atmıştı. 

İŞTE O TWİTLER: 





ÜLKÜCÜLERDEN TETİKÇİYE BÜYÜK TEPKİ

Paralel tetikçinin attığı söz konusu twitlere, sosyal medya kullanıcıları yoğun şekilde tepki gösterirken, tepkiler tetikçinin TT listesine girmesine neden oldu. 

MHP'nin yaptığı sağduyu çağrısı üzerinden ülkücüleri kışkırtmaya çalışan paralel tetikçiye, en sert cevabı yine ülkücüler verdi. 

İşte o tepkilerden bazıları: 

- hayırdır la rahatsız mı oldun kaosa ülkücüler dahil olmayınca ....:))

- herkesi kendin gibi mi sandin gerci haklisin sen izin alip tuvalete bile gidemiyorsun konus emre konus he

- ne yapması lazım bu durumda ülkücüleride mi sokağa çıkartıcak. Gerçi sizin istediğiniz bu iç savaş

- pensilvanya ülkücüleri maşa mı zannediyor?

- haydi bakalım bir şeyler söylede inanalım sana.oradan beri ülkeyi karıştırmaya çalışıyorsun.yemez türk genci.rahat ol sen!!

- ne yapacaktı ki en doğrusunu yapıyor

- ne oldu chp ile ortak lık yaparken sesin çıkmıyodu doğrunun yanında durdu diye birşeylermi battı sana kel

- senin gibi provokatörlük mü yapsın emre ?

- lan -c.b seçimlerınde ekmelı desteklerken ıyıydı lan siz ne dönek be bı dakkada sattınız demı bahçelıyı

- Pensilvanya @EmreUslu aracılığıyla MHP ve ülkücüleri hedef aldı onları tahrik etmeye çalışıyor...

- feto babandan izin alda gelsene türkiye'ye.oradan atıp sallamak en kolayı.sussan daha faydalı olacan memlekete tabi amacın buysa!!

- bundan rahatsız olman insanlığın adına ne kadar üzücü bir durum! onlar da sokağa çıksaydı sizin için düğün bayramdı değil mi?!

- Yeni görevin ülkücüleri kirli emellerine alet etmek mi?Bu topraklardn sana malzeme çıkmyck? Basaramayacaksin at bir tarafına bekle