Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, yarınki yazısıyla ilgili çok konuşulacak tüyolar verdi. Özkök'ün yazısının ana teması ise 'sperm ve testis' üzerine kurulu olacak.

Yarınki yazısının ipuçlarını bugünden veren Özkök, yazısında köşe yazarı ve gazeteci Mehmet Barlas'a da mesaj gönderdi. Özkök, Mehmet Barlas'ı yarınki yazısı için uyararak'sperme alerjisi vardır, şimdiden uyarıyorum' dedi.

Özkök, yarınki yazısını okumak üzere 'Gezi ruhuna sahip' herkesi davet etti.

İşte Özkök'ten olay satırlar:

Herkese müjde...

Yarın bu köşe çok neşeli olacak. Pazar Yazısı şu cümleyle başlayacak: "Lütfen densizliğime yoldaş olun..." İyi bir yolculuk olacak. "Gezi ruhuna sahip" herkesi bu densiz yolculuğumda bana arkadaşlık etmeye davet ediyorum.

"BAŞTAN UYARMALIYIM"

Tabii, aynı daveti sevgili dostum Mehmet Barlas a ve çekirdek ailesine de yapıyorum.Ben iyi ve samimi bir insanım, o nedenle davete icabet etme ihtimaline karşı baştan uyarmalıyım. Biliyorsunuz Barlas'ta sperm alerjisi vardır.

"BOL BOL TESTİSTEN SÖZ EDECEĞİM"

İyi haber şu: Söz... Eğer kendime hâkim olabilirsem, yarınki yazımda "sperm" kelimesini mümkün olduğunca az kullanacağım. Kötü habere gelince Bol bol "testis"ten söz edeceğim.

Şimdiden iyi pazarlar... Rahat bir uyku çekin, bir sonraki yazımda yarınki şahane programın teaser'lan var.

İlginç konular değil mi...