Esenyurt’ta yaşayan yeni evlenen bir çifte 103 bin 610 TL tutarında elektrik faturası geldi.İstanbul Esenyurt’ta bir sitede oturan yeni evli çift gelen elektrik faturasıyla neye uğradığını şaşırdı.
Çift evlendikten bir süre sonra gelen 103 bin 610 TL tutarındaki elektrik faturasını görünce şok oldu. Elektrik faturasını gördüğünde otomatik ödeme yapacağı için sevindiğini ancak fatura tutarını gördükten sonra uykularının kaçtığını belirten Aytaç Kılıç “Akşam posta kutusunda faturayı görünce sevinmiştim. Daha yeni evliyim otomatik ödeme yapmak için faturayı bekliyordum. Faturadaki tutarı görene kadar sevinçliydim. Görünce uykularım kaçtı, sabaha kadar uyuyamadım. Sabah ilk işim elektrik dağıtım şirketine gitmek oldu.

Yetkililere gösterince onlarda güldü faturaya. Sonra incelemek üzere işleme aldılar. Son ödeme tarihi bayramdan sonrasına geliyor. Benim korkum bayramdan sonra gelip sayaca bakacaklarmış. Eğer sayaca bakıp bu faturayı işleme koyarlarsa faiz yüklerlerse ben ne yapacağım bilemiyorum. Benim gibi sitede birkaç kişiye daha böyle bir fatura gelmiş hatta bir bayana gelmiş ona da ne yapması konusunda yol gösterdik” dedi.