Star ekranlarında geçtiğimiz akşam kahkaha fırtınası koptu. Murat Boz'un konuk olduğu 3 Adam adlı programda birbirinden komik anlar yaşandı. Eser Yenerler , Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programında yaptıklartı skeçler ve rap şarkılarıyle izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.
 
Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye programına katılıp jüriyi taklit ettiler. Eser Yenerlar Athena Gökhan'ın talit ederek Gökhan oldu. Oğuzhan Koç , Ebru Gündeş'in koltuğuna geçerek onu taklit etti. Ve asıl bomba ise Hadise olarak bir anda herkesi şok eden İbrahim Büyükak büyük beğeni aldı.
 
O Ses Türkiye jürisini o kadar iyi taklit ettiler ki Athena Gökhan konukların arasında oturup olan bitene gülerek beğenisi gösterdi. İlk olarak Jüri karşısına BKM MUtfak oyuncusu Pelin Öztürk çıktı. Pelin Öztürk şarkısını söyledikten sonra kimin takımına geçeceğine kara vermek için jürinin onu ikna etmesini dinledi. 
 
Murat Boz , Oğuzhan ve İbrahim Pelin Öztürk'ü ikna etmeye çalıştılar. Gökhan'ı taklit eden Eser ise olan biteni Gökhan'ın hareketleriyle taklit ederek yorumladı.

İŞTE O ANLAR :