Norveç'in, paraların üzerinde balık resmi olup olmaması üzerine tartışmaya başlamasının ardından İsveç'te gündem  yeni sağlık Bakanı  Gabriel Wikström. Yakışıklı bakan Türk kadınlarının da ilgisini çekti, sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Türkçe teşekkür


Wikström ise twitter'dan Türk hayranlarına teşekkür etti. Wikström Türkçe mesajında, "Türkiye'deki takipçilerime hoşgeldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum" dedi. İsveçli Bakan'ın bu Türkçe tweet'i üzerine birçok kişi yine Türkçe cevap yazdı.

Türkiye'ye gelmeyi umuyorum


Wikström, bu akşam ise CNNTürk canlı yayınına bağlandı. Genç  bakan, programında Türkiye ziyareti olmadığını belirtti "Ama Türkiye'ye gitmeyi umuyorum. Takipçilerime merhaba demek istiyorum" diye konuştu.

Henüz 29 yaşında olan Gabriel Wikström, İsveç'teki gençlik sorunlarına öncülük etti. Birçok sosyal politikada  aktif rol almasıyla büyük beğeni toplayan Wikström, fiziksel görünümü ve yakışıklılığıyla da İsveç'te  gündem konusu oldu. Çiçeği burnunda bakan Türk kadınlarının da ilgisi çekti,  bugün  sosyal medyada pek çok Türk kadını Wikström'ü ve yakışıklılığını konuştu.