Mardin Valiliğinden, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda, 10 teröristin etkisiz hale getirildiği, 3 teröristin yakalandığı ve 2 teröristin ise yaralı olarak ele geçirildiği bildirildi.

 
Valilikten yapılan açıklamada, Nusaybin'de 13 Kasım'da saat 21.00'den itibaren kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması, terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, tuzaklanmış ve patlayıcı yerleştirilmiş hendek ve barikatların kaldırılarak vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği anımsatıldı.
 
Bugün itibarıyla 10 teröristin etkisiz hale getirildiği, haklarında "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan "arama" kaydı bulunan 3 teröristin yakalandığı, 2 teröristin yaralı ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada, sokağa çıkma yasağı süresi boyunca 15 vatandaşın yaralandığı ve 2 vatandaşın ise hayatını kaybettiği kaydedildi.

OTOPSİDE SİLAH BULGUSUNA RASTLANMADI

Açıklamada, polis kurşunuyla öldürüldüğü iddia edilen Selamet Yeşilmen'in otopsisinde kurşun izine rastlanılmadığına dikkat çekildi.