Uşak merkeze bağlı Ortaköy’de yaşayan ve dört gün önce yakınlarının kendisinden haber alamadıklarını bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması yapan jandarma ve AFAD ekipleri, bu sabah çalışmalara yeniden başladı.  Jandarma İstihbarat Şubesi ekipleri Kahraman'ın son olarak görüldüğü evinin alt bölümündeki ahırda titiz bir çalışmayla delil aradı. Ahırdaki duvarda kan izlerine rastlayan ekipler, kayıp şahsın öldürüldüğü ihtimali üzerinde durarak soruşturmayı genişletti. 
 
  Ekipler Tahsin Kahraman'ın uzun zamandır aralarında husumet olan ve daha önce tartıştığı ağabeyi A.K.'yi (54) öğle saatlerinde gözaltına aldı. A.K. ifadesinde kardeşi ile babalarından kalan ev ve ahırın paylaşımı konusundan uzun zamandır sorun yaşadıklarını ve pazartesi günü ağabeyini ahırda öldürdüğünü itiraf etti. Jandarmaya verdiği ifadesinde işlediği cinayeti itiraf eden A.K. ağabeyi ile ahırda tartıştıklarını, daha sonra sopayla kafasına vurarak öldürdüğünü, ardından tağra ile cesedi 10 parçaya ayırarak komşu Çarıkköyü yakınlarındaki, köye 10 km uzaktaki araziye gömdüğünü itiraf etti.
  Öğleden sonra soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı ve zanlı A.K. ile birlikte bölgeye giden jandarma ekipleri yapılan kazı sonucu öldürüldükten sonra 10 parçaya ayrılan üç değişik bölgeye gömülen Tahsin Kahraman'ın cesedinin parçalarına ulaştı.
 
  Cenaze otopsi için Uşak Devlet Hastanesi morguna götürülürken, zanlının olayda kullandığı sopa ve tağra evinde bulundu. A.K.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.