Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Demir çubuk yolcunun kalçasını delip geçti. Kazanın oluş nedeni hakkında henüz bilgi edinilemedi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevkedildi.

HASTANEYE GETİRİLDİ

Kazada yaralanan yolcu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

ÖNEMLİ İDDİA: 30 DAKİKA BOYUNCA MÜDAHALE EDİLMEDİ

Kazanın detayları önce sosyal medyada ortaya çıktı. Metrodaki bazı yolcular yaşananları ve sonrasını anlattı. Yaralılara 30 dakika boyunca müdahale edilmediği iddia edildi.

Ekşisözlük'te night fury adlı kullanıcı tanık olduğunu belirttiği kazaya dair şunları yazdı:

"Kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti:



Bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bi alan vardı. onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. ambulans istedik ve 30 dakika boyunca ambulans gelmedi ve o adam yaralı bi şekilde yerde yatmaya devam etti. kazazedelerden biri metroda çalışan işçilere "burada sağlık görevlisi yok mu hiç? başınıza bi şey gelse çağırabileceğiniz herhangi bi kimse?" dedi ama işçilerin başını öne eğip susması durumun vehametini özetlemeye yetti. kaza alanından çıkmak için de bu yolu kullandık:



söylenecek çok söz de yok aslında."