İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi. 
 
Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların Cuma günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 Km/S) olarak esmesinin beklendiği belirtildi. 
 
İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edildiği belirtildi. Yağışların; Cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
 
ANTALYA İÇİN UYARI
 
Antalya için yarın kuvvetli rüzgar ve denizde fırtına uyarısında bulunuldu.Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın Akdeniz'in iç kesimlerinde rüzgarın, güney ve güneybatıdan kuvvetli esmesinin beklendiği bildirildi.Açıklamada, meydana gelebilecek karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.Antalya Körfezi'nde de yarın öğle saatlerinde güney ile güneydoğudan gelen rüzgarın, saatteki hızının zaman zaman 75 kilometreyi bulmasıyla fırtına şeklinde esebileceği belirtilen açıklamada, balıkçılar denize açılmamaları konusunda uyarıldı.Açıklamada, fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi.