Galatasaray ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadıkları maçta saldırıya uğrayan Uslu, yaşanan olaylar hakkında CNN Türk'ün canlı yayınına bağlandı.
"YAZIK DEĞİL Mİ O ÇOCUKLARA"

Abdi İpekçi'de zor anlar yaşadıklarını ifade eden Uslu, "Orda esir gibiydik. Gitmemizin sebebi "Korktu" diyeceklerdi. Gittik problem çıktı. Biz istemez miydik tebrik edelim. Benim takımım 8 yıl üst üste şampiyon olmuş. Yazık değil mi günah değil mi o çocuklara?" diye konuştu.

USLU, EMRE TİLEV'LE TARTIŞTI

Sunucu Emre Tilev ile de tartışma yaşayan Mahmut Uslu, "Şimdi niye kapatıyorsunuz programı? Bütün gün aynı yayını yapıyorsunuz. Lütfen tarafsız güzel yayın yapın ben başka bir şey istemiyorum. Fenerbahçe taraftarı çok üzgün. Bana atılan yumruk bir milattır.

"TARAFSIZ YORUM YAPIN"

Ünal Aysal dahil dava açacağım. Devlete yardımcı olun. Yanlış işler yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Ben size ne bağlanacağım. Bir daha da bağlanmam. Siz mi aradınız, ben mi aradım? Ama siz de buna göre tarafsız bir yorum yapın. 6222 kanununa hepiniz uyacaksınız. Sabahtan beri programlarınıza bakın" diyerek sözlerini noktaladı.