Adana'da pastane işleten bir kadın girişimciye kendi hesap numarası üzerinden başkaları adına düzenlenmiş günlük limiti bin 200 lira ek kart gönderildi.
Adana'da pastane işleten bir kadın girişimciye talep etmemesine rağmen kendi hesap numarası üzerinden başkaları adına düzenlenmiş günlük limiti bin 200 lira ek kart gönderildi.Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesinde pastane işleten Nurcan Küçükrecep'e sürekli çalıştığı bankadan ek kart geldi.

Talep etmemesine rağmen ek kart gönderilmesine şaşıran Küçükrecep, gelen kartı açtığında günlük limiti bin 200 lira olan kendi hesap numarası üzerinden gelen ek kartların başkası adına olduğunu gördü. Bunun üzerine bankaya başvuran Küçükrecep, bankanın yanlışlık olacağını kartları hemen kendilerine getirmesi gerektiğini söyledi. Ancak Küçükrecep bankaya dava açmaya hazırlanıyor.
Nurcan Küçükrecep bankada çalışan görevlilerin hesap numarası olan ve sürekli bankaya para yatıran kişiler üzerinden izin almadan ek kart çıkardığını tespit ettiğini söyledi. Küçükrecep kendisine günlük limiti bin 200 lira olan 3 ek kart geldiğini belirterek, "Bu kartlar hep başkasının üzerine düzenlenmiş. Benim hesap numaramdan başkasına ek kart çıkarmışlar. Ben bunların hiçbirini de tanımıyorum. Bu ek kartlar benim elime değil de o şahısların eline geçse günlük bin 200 lira kullansa ayda benim üzerimden bir kişi 36 bin lira para kullanmış olur. Bu da benim iflasım demektir. Benim küçük bir pastanem var, onunla evimi geçindiriyorum. Ama bu durumu kesinlikle mahkemeye taşıyacağım" diye konuştu.

Banka görevlileri ise ek kart hazırlanırken bir yanlışlık olduğunu bu nedenle böyle bir durumun ortaya çıktığını savundu.