İstanbullular bu sabah kabus gibi bir trafiğe uyandı. Kentin hemen her noktasında yoğunluk yaşanıyordu ama en büyük sıkıntı Boğaziçi Köprüsü’ndeydi.


Köprünün Avrupa - Anadolu Yakası geçişi yönünde sabah saat 06.20'den itibaren bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Polisin ve yetkililerin bu kişiyi ikna çabaları ve geçen sürücülerin ‘olayı’ izleme merakı nedeniyle trafik felç olurken, bir sürücünün olaya yerinden çektiği bir fotoğraf da büyük tartışma yarattı.

İNTİHARDA POLİS SELFİE'Sİ

Söz konusu fotoğrafta, intihar teşebbüsünde bulunan kişiyi arkasına alan bir trafik polisi cep telefonuyla kendisini görüntülemek ister gibiydi. Sosyal medya üzerinden hızla yayılan bu fotoğraf, “Polis intihar girişiminde bulunan kişiyle selfie (özçekim) yapyor”yorumlarına neden oldu.

EMNİYET SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Boğaziçi Köprüsü’nde intihara teşebbüs eden vatandaşla özçekim yaparken objektiflere yansıyan trafik polisine idari soruşturma açtı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturmayla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden müfettiş talebinde bulundu.

intihar-polis-selfie.jpg

İNTİHAR ETTİ

3 saatlik ikna çabaları sonuç vermedi, 35 yaşındaki S.Ş. köprüden atlayarak yaşamına son verdi.