Suriye tarafından ateşlenen 3 roket mermisi, sınırı aşarak Kilis’e düştü. Roketlerden 2’si boş araziye düşerken, biri ise mahalleye düştü, 1 kişi hayatını kaybetti, yaralananlar da oldu.
Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Suriye tarafından ateşlendiği belirtilen ve sınırı aşan 3 roket mermisinden 2’si Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki boş araziye düştü. Üçüncü roket mermisi ise yerleşim alanlarının bulunduğu bölgeye düşerek patladı. Patlama ile panik yaşanırken, yaralananlar oldu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, bölgede yoğun önlem alındı. 
Suriye tarafından ateşlenen 3 roket mermisi, sınırı aşarak Kilis'e düştü. Roketlerden 2'si boş araziye düşerken, biri ise mahalleye düştü, yaralananlar oldu.
Olay saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Suriye tarafından ateşlendiği belirtilen ve sınırı aşan 3 roket mermisinden 2'si Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki boş araziye düştü. Üçüncü roket mermisi ise yerleşim alanlarının bulunduğu bölgeye düşerek patladı. Patlama ile panik yaşanırken, yaralananlar oldu. Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, bölgede yoğun önlem alındı.