AK Parti'ye karşı girdiği seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP'de, parti içinde zaferler ilan edilmeye başlandı. İnternete düşen bir video parti yönetimini zorda bırakacak.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız'ın, 15 gün önce çekilen ve sosyal medyaya düşen bir video kaydında CHP İstanbul İl Gençlik Kolları yönetiminde yapacağı operasyonu anlatıyor.

Daha öncede parti içi çatlak seslerle siyaset gündeminden düşmeyen CHP'nin bu videoyla, alt yönetiminin de kendi içinde bir bütün olamadığı gözler önüne serilirken, AK Parti karşısında alınamayan seçim zaferlerinin kendi içlerinde aldıklarını gösteriyor.

Söz konusu video genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na da izletildi. Kılıçdaroğlu'nun olay videoya çok kızarak ‘Tam anlamıyla kepazelik' dediği öğrenildi.

Genel merkez makam odasının tam önünde çekilen videoda, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, yapacağı operasyonun, Frankfurt'ta şampanya patlatarak kutlayacağını söylüyor.
Bu sözlerden birkaç gün sonra da partinin İstanbul gençlik teşkilatında başkan değişiyor. Ali Gökçek'in yerine videoda belirtildiği gibi Recep Karakoç İstanbul Gençlik Kolları Başkanı oluyor.

Görüntüler özellikle sosyal medyada, partinin resmi hesaplarındaki takipçiler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

HABERİ BEĞENMEDİĞİ İÇİN DE MECLİS'TE GAZETECİ DÖVMÜŞTÜ
Daha önce de kadın gazeteciye yaptığı saldırıyla gündeme gelen İrfan İnanç Yıldız ,2011 yılında, Meclis'te kendisiyle ilgili yapılan bir haberi beğenmediği için haberi yapan kadın gazeteciye saldırıda bulunmuştu.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu da gazeteci Ezelhan Üstünkaya'yı arayıp olay için özür dilemişti.