Van’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordulu Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin, kaza yapan araçta açıköğretim sınavına gitmek için bulundukları ve Astsubay Kudret Ceylan'ın ise 3 yaşındayken babasını kaybettiği öğrenildi. Çiftin ölüm haberinin duyulması memleketleri Ordu’nun Perşembe ilçesi Çınar Mahallesi'ni yasa boğdu. 

Van'da, öğrencileri taşıyan minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerden Ordulu Rafiye-Kudret Ceylan çiftinin ölüm haberi baba ocağı Ordu’nun Perşembe ilçesi Çınar Mahallesi'ni yasa boğdu. Piyade Astsubay Üstçavuş Kudret Ceylan (30) Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Çınar Mahallesi'nde 7 yıl önce Rafiye Ceylan (27) ile evlendiği ve 4 yaşında Azra isimli bir kız çocukları olduğu öğrenildi.

BAŞ: “MAHALLE OLARAK ÇOK ÜZÜLDÜK”

Perşembe ilçesi Çınarlık Mahallesi Muhtarı Nesrin Baş, çiftin ölüm haberini büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini belirtti. Çiftin sınava gitmek için minibüse bindiklerini öğrendiklerini belirten Baş, “Kudret Ceylan, Van’da astsubay olarak görev yapıyordu. Eşi Rafiye Ceylan da açıköğretim okuyordu. 4 yaşlarında Azra isimli bir kız çocukları var. Geçtiğimiz aylarda Kudret Ceylan, Tekirdağ’da görev yaparken Van’a tayini çıktı ve eşi ile birlikte Van’a gitmişlerdi. Bugün de sınava girmek için yola çıkmışlar ve kaza yapmışlar. Ayrıca Kudret 3 yaşındayken babasını kazada kaybetmişti, yetim büyüdü. Kazada Kudret ile Rafiye’nin hayatını kaybettiğini duyduğumuzda mahalle olarak büyük üzüntü yaşadık. Rafiye’nin annesi de onların yanına ziyarete gitmişti. Bugün ölüm haberini alır almaz çiftin yakınları Van’a cenazeleri almaya gitti. Cenazelerin yarın Ordu’ya getirileceğini öğrendik. Allah yakınlarına sabır versin” dedi.