Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Kağıthane’de  bulunan bir ticaret meslek lisesinde 2 yıllık sözleşmeli beden eğitimi öğretmeni sanık Elif C.’nin, mağdure olan öğrencisi  B.Y.’ye cinsel ilgi duyarak, okulun spor odasında baş başa kaldıklarında da devamlı  dudaklarından öptüğü öne sürüldü.

 

Savcılığın iddianamesinde  zaman zaman da mağdure olan kız öğrencisine cinsel davranışlarda bulunduğu,  geçtiğimiz yıl  öğretmen Elif C.’nin, kız öğrencisi B.Y.’i evine götürerek  cinsellik yaşadıkları belirtildi. Daha sonra ise gerek okulda gerekse dışarıda sanık Elif C.’nin tacizlerinin öğrencisi B.Y’ye karşı devam ettiği ileri sürüldü.

 

Babası da şikâyetçi

 

İddianamede genç kızın babasının şikayetçi olduğu belirtilirken, babanın ifadesinde, “Kızım olanları bana anlattı. Kızım kendisi istemediği halde beden eğitimi öğretmeninin tacizlerini çoğaldığını söyledi. Kabul etmediği zamanlarda ise kendisine vurduğunu hakaretlerde ve tehditlerde bulunduğunu anlattı. Kızımın mağdur olmasından dolayı şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum” dedi.

 

Suçlamaları reddetti

 

32 yaşındaki öğretmen Elif C. ise savcılıkta suçlamaları kabul etmeyerek, “Öğrencim olan B.Y. ile herhangi bir ilişkim olmadı. Esas kendisi bana duygusal ve cinsellik anlamında hayrandı. Ancak bana karşı fiili olarak herhangi bir söz, temas yada sarkıntılık eylemi olmadı. Bana iftira atması için bir sebebi  yoktur. İddialar asılsızdır, suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. İddianamede, Elif C. hakkında,  “Çocuğun birden çok kez basit cinsel istismarı” suçundan 4,5 yıldan 12 yıla kadar  hapisle yargılanması istendi.